AnneliesV.M.

“Bij Lies kan je je stem laten horen. Je kan steeds bij haar terecht voor raad en daad. Ze blijft geloven in jou. Haar manier van werken is heel inspirerend en heeft mij vooral gemotiveerd om  mijn dromen waar te maken.”Berty B. (vader van Stef)


“Hallo Lies, hierbij wil ik mijn dankbaarheid naar jou toe uiten.

En dit voor het coachingtraject dat je afgelopen voorjaar met een van onze kinderen hebt afgelegd. Als kroon op het geleverde werk mag onze zoon Stef als geoloog morgen aan de slag bij G-tec in Milmort. Bedankt voor de zorgen die jij tijdens dit traject aan hem besteed hebt.”Bert B.

“Bedankt Lies voor jouw steun tijdens het afhandelen van mijn studies. Zonder jouw doorgedrevenheid en het kort-op-de-bal spelen zou het mij niet gelukt zijn.”


logoCr

Stressmanagement en weerbaarheid tegen prestatiedruk

De angst voor een negatief oordeel over je prestaties wordt faalangst genoemd.
Er zijn nu eenmaal verschillende momenten in het leven waarop we moeten laten zien dat we iets kunnen of weten.
Sommige mensen zijn bang dat ze op die cruciale momenten niet kunnen laten zien wat ze in huis hebben, terwijl ze in principe deskundig of vaardig genoeg zijn. Alle potentieel is immers aanwezig!

Mogelijke ontgoochelde resultaten zeggen niet altijd steeds iets over jouw kunnen. De kans dat je je studiemethode onder de loep moet nemen en je aanpak veranderen is groot.

Zeggen dat je “harder gaat studeren” is niet genoeg.
Want vaak gaat het om ‘Anders Studeren’ in plaats van “harder” werken.

Wil jij hulp bij het creëren van meer weerbaarheid onder de prestatiedruk die jij ervaart?

Leer je bewust worden van de invloed van je omgeving, je wilskracht hierbij en je doorzettingsvermogen. Dit kan je trainen, wist je dat?

 

Studie