AnneliesV.M.

“Bij Lies kan je je stem laten horen. Je kan steeds bij haar terecht voor raad en daad. Ze blijft geloven in jou. Haar manier van werken is heel inspirerend en heeft mij vooral gemotiveerd om  mijn dromen waar te maken.”Berty B. (vader van Stef)


“Hallo Lies, hierbij wil ik mijn dankbaarheid naar jou toe uiten.

En dit voor het coachingtraject dat je afgelopen voorjaar met een van onze kinderen hebt afgelegd. Als kroon op het geleverde werk mag onze zoon Stef als geoloog morgen aan de slag bij G-tec in Milmort. Bedankt voor de zorgen die jij tijdens dit traject aan hem besteed hebt.”Bert B.

“Bedankt Lies voor jouw steun tijdens het afhandelen van mijn studies. Zonder jouw doorgedrevenheid en het kort-op-de-bal spelen zou het mij niet gelukt zijn.”


logoCr

Kiezen voor groei

Iedereen komt op het  moment uit dat hij / zij beseft dat het tijd wordt om te investeren in zichzelf , om onvoorwaardelijk te kiezen voor jezelf. En dit hoef je niet alleen te doen.

Kiezen voor Coaching is kiezen voor groei, voor perspectief, voor innerlijke rust, voor weldaad, voor bewustzijn. En daar wordt je omgeving dan zelf ook weer beter van.

Welkom!

Stop met het drama,

Vereenvoudig je leven.

Kies voor Coaching.

 

Personal